hoogwaardig timmerwerk
van A tot Z
projecten
OFFERTE AANVRAGEN

Verbouwen? Donselaar Bouw: voor woning of kantoor

Verbouwen?

Donselaar Bouw: voor woning of kantoor

Home > Verbouwen? Donselaar Bouw: voor woning of kantoor

Het verbouwen van een huis huis of kantoor is een traject met veel vragen en onzekerheden. Daarom is het fijn als u weet wat u mag verwachten en dat u op de hoogte blijft tijdens de verbouwing. Ook voor advies vooraf kunt u bij ons terecht. En we geven graag antwoord op uw vragen voorafgaand aan én tijdens de verbouwing.

Direct weten wat uw verbouwplannen u gaan kosten? Vraag dan nu een offerte aan.

Offerte aanvragen

Verbouw- en renovatiewerk

Verbouwen, renoveren, laat dat maar aan ons over. U de ideeën en wensen, wij het meedenken, advies en de uitvoering. Neem zeker contact met ons op als u een van de volgende werkzaamheden te doen heeft:

Zit uw klus er niet tussen? Neem ook dan contact op om te bespreken wat er mogelijk is. U krijgt altijd een duidelijk antwoord op de vraag wat er wel en wat er niet kan.

Contact opnemen

  • Sanitair: badkamer, toilet
  • Dakkapel: maken en plaatsen
  • Aanbouw: van ontwerp en advies tot oplevering
  • Timmerwerk: woning, bedrijfspand of kerkgebouw
  • Renovatie: van kleine herstelwerkzaamheden tot volledig herbouwen
Woning verbouwen Waddinxveen

Heeft u aan alles gedacht?

De kans dat u vaak een verbouwing meemaakt is klein. Is er aan alles gedacht, komt u niet voor verrassingen te staan? Niemand kan alle verrassingen uitsluiten, wel helpt onze ervaring en kennis om de meeste verrassingen en tegenslagen uit te sluiten.

Wat u van ons mag verwachten

Uit ervaring weten we dat er behoefte is aan duidelijkheid. Die duidelijkheid mag u van ons verwachten, van offerte tot oplevering. In de offerte voor uw verbouwing ziet u welke materialen wij voorstellen en krijgt u een duidelijke specificatie van de kosten. U komt niet voor verrassingen te staan.

Duurzaam verbouwen: voor u en de toekomst

Natuurlijk wilt u de kosten van uw verbouwing zoveel mogelijk beperken, daar houden we graag rekening mee. Waar u echter het meest aan heeft is het gebruik van de juiste materialen. Wij helpen u dan ook de keuze maken voor materialen die lang meegaan, zodat u langer kunt genieten van die kostbare verbouwing. Uiteindelijk bespaart u dat geld en u draagt bij aan een duurzame wereld.
Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij komen graag bij u langs om een passend voorstel te maken.

Contact opnemen

Vaste onderaannemers

Al jaren werken we samen met dezelfde vakmensen. Deze onderaannemers hebben allemaal ruime ervaring in hun vakgebied. Hierdoor werken zij secuur en snel. Door deze nauwe samenwerking weten we zeker dat het opgeleverde werk aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoet.

Jan en Martijn. Hollandse namen voor Hollands vakmanschap. De van Donselaren onderscheiden zich door een calvinistische arbeidsethos: eerlijk en transparant zaken-doen, een strak werktempo en afspraak is afspraak. Zonder flauwekul of gelummel.
Het zijn professionele allrounders. Daarnaast zijn ze altijd even attent en beleefd, luisteren goed naar de klant en denken mee in het belang van de opdrachtgever.

Mark en Hellen van Buuren
Krimpen ad IJssel
Snel en betaalbaar

Huis of bedrijfspand laten verbouwen?

Bel mij terug