hoogwaardig timmerwerk
van A tot Z
projecten
OFFERTE AANVRAGEN

Huis of kantoor verbouwen in Waddinxveen

Complete verbouwing woning of bedrijfspand nodig?
Home > Huis of kantoor verbouwen in Waddinxveen

Een vakkundige en professionele verbouwing: ook daarvoor kunt u terecht bij Donselaar Bouw in Waddinxveen en omstreken. Wij zijn een jonge, gespecialiseerde onderneming die voor u klaar staat op het gebied van een huis verbouwen.

Verbouwingen

 We adviseren u graag en zorgen voor de gehele verbouwing van uw huis. We verbouwen onder andere de keuken, het toilet of badkamer. Bent u op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een aanbouw aan uw huis of voor het plaatsen van een dakkapel?
  • Woning
  • Bedrijfspand
  • Kerk
  • Kantoor
  • Restaurant
Woning verbouwen Waddinxveen

Op maat verbouwd door Donselaar Bouw

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in het verbouwen van uw huis, kunt u bij Donselaar Bouw uit Waddinxveen terecht. Hierbij adviseren we u graag over het juiste maatwerk en kijken we naar de stijl van uw huis. Wij maken bijvoorbeeld zelf de kozijnen in onze werkplaats en plaatsen deze kant en klaar voor u.

 
Ons personeel staat voor vakmanschap en dat ziet u ook terug in de verbouwingen. Wilt u een aanbouw aan uw huis? Ook hierbij adviseren we u en maken en plaatsen we deze op een professionele manier. Wilt u hier meer over weten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met Jan of Martijn.

Jan en Martijn. Hollandse namen voor Hollands vakmanschap. De van Donselaren onderscheiden zich door een calvinistische arbeidsethos: eerlijk en transparant zaken-doen, een strak werktempo en afspraak is afspraak. Zonder flauwekul of gelummel.
Het zijn professionele allrounders. Daarnaast zijn ze altijd even attent en beleefd, luisteren goed naar de klant en denken mee in het belang van de opdrachtgever.

Mark en Hellen van Buuren
Krimpen ad IJssel
Snel en betaalbaar

Huis of bedrijfspand laten verbouwen?

Woning of kantoor duurzaam verbouwen?

Om uiteenlopende reden kan het nodig zijn om een huis op te knappen.

In sommige gevallen hakt u als huiseigenaar de knoop door om in hun huidige woning te blijven. Wanneer u weet dat u zich niet op hoeft te maken voor een verhuizing laat dat ruimte over voor een verbouwing in eigen huis. Huurt u een kantoor maar ziet u tegen de verbouwing op? Wij helpen u graag op weg.

Bij Donselaar Bouw kunt u er met een gerust hart op vertrouwen dat het verbouwde deel van uw woning of bedrijfspand weer voor lange tijd mee gaat.

Het maakt ons weinig uit of het nu draait om een grote opdracht of om een wat kleinere klus. Iedere opdracht behandelen we met dezelfde deskundige aandacht. Vooral na vele jaren woonplezier of afbetaling van de hypotheek ligt het voor de hand om het huis met alle zorg te onderhouden. 

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.