010 - 307 68 80 Bergschenhoek
010 - 307 68 80 Bergschenhoek
Wij zoeken collega's!

Nieuwbouw Berkenwoude

Hoogtepunten

Nieuwbouw berkenwoude

Hoogtepunt

Metselwerkzaamheden

Binnenkant

Afronding

Nieuwbouw woning Berkenwoude

Januari 2021

Bijna af! De eigenaren kunnen warme voeten verwachten, want de vloerverwarming is aangelegd. Leidingen en alle andere draden worden weggewerkt en de dakkapel is afgetimmerd. Het is wat aangenamer geworden voor ons team, want de deuren en ramen zijn gezet! En wat valt nog het meeste op? Juist, de dakpannen. Wat een plaatje wordt het hè!

Oktober 2020

We gaan snel! Binnen zijn de kozijnen van de ramen en deuren getimmerd en de elektricien is bezig met alle elektrische aansluitingen. Daarna zijn de muren geïsoleerd en dicht getimmerd. Buiten is het team druk met metselen. De woning begint vorm te krijgen en past perfect in de omgeving van Berkenwoude.

Nieuwbouw woning Berkenwoude
Nieuwbouw woning Berkenwoude

Augustus 2020

Yes! We zijn gestart! In Berkenwoude is het team van Donselaar Bouw begonnen aan een nieuwbouw woning in een mooie, weidse omgeving. De funderingen zijn gelegd, het houten skelet staat. Tijd om de isolatie platen op het dak te plaatsen. Met behulp van een kraan worden deze platen vakkundig op het dak gelegd en het team schroeft ze vast. Dit proces gaat snel, maar vergt aandacht en precisie.

Offerte aanvragen? Wij helpen u graag verder.

Een vakkundig en professionele verbouwing, daarvoor kunt u terecht bij Donselaar Bouw in Waddinxveen.