hoogwaardig timmerwerk
van A tot Z
projecten
OFFERTE AANVRAGEN

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen

Vergroot je leefruimte

Home > Dakkapel plaatsen

Vakkundige en professioneel een dakkapel laten plaatsen: ook daarvoor kunt u terecht bij Donselaar Bouw in Waddinxveen en omstreken. Wij zijn een gespecialiseerde aannemer die voor u klaar staat op het gebied van alle verbouwingen rondom uw huis.

Dakkapel laten plaatsen

Bij het plaatsen van een dakkapel is uw woning binnen een dag weer wind- en waterdicht. Ook de aftimmering nemen wij graag voor onze rekening. Het beste advies over de mogelijkheden, een scherpe offerte en de beste kwaliteit. Bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor het plaatsen van uw dakkapel op maat? Wij komen graag bij u langs.
  • In de werkplaats gemaakt
  • In 1 dag geplaatst
  • Met of zonder aftimmeren
  • Onderhoudsvrij
Dakkapel overstek Waddinxveen

Dakkapel in een dag

U ziet op tegen het plaatsen van een dakkapel. Wat als het regent, hoe lang gaat dit duren, zo heeft u een heleboel vragen. In het voortraject zullen wij al uw vragen beantwoorden. Na akkoord gaan wij aan de slag. De dakkapel wordt in onze werkplaats gebouwd en op de afgesproken datum kant en klaar bij u gemonteerd.
 
Ons personeel staat voor vakmanschap en dat ziet u ook terug in de door ons geplaatste dakkapellen. Wij adviseren we u en maken en plaatsen we deze op een professionele manier. Wilt u hier meer over weten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met Jan of Martijn.
Compleet en betaalbaar

Eenvoudig de zolder vergroten

Een dakkapel voor iedere wens

Iedere woningeigenaar heeft zijn eigen wensen. Wij luisteren naar onze klanten en geven graag passend advies over de mogelijkheden.

Heeft u gekozen voor een dakkapel? Het enige wat u hoeft te regelen is dat wij vrij baan hebben op de zolder. Onze dakkapellen worden in de werkplaats gebouwd en komen compleet bij uw huis. Met een kraan zullen wij nadat het gat gemaakt is deze binnen een dag plaatsen.

Bij Donselaar Bouw kunt u er met een gerust hart op vertrouwen dat de dakkapel voor lange tijd mee gaat.

Het maakt ons niet uit of het nu draait om een grote dakkapel of om een wat kleinere dakkapel. Iedere opdracht behandelen we met dezelfde deskundige aandacht. 

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel mij terug