010 - 307 68 80 Bergschenhoek
010 - 307 68 80 Bergschenhoek
Wij zoeken collega's!

Verbouw & renovatie

Verbouwen? Laat dat maar aan ons over.

Het verbouwen van een huis brengt vragen en onzekerheden met zich mee. Het team van Donselaar Bouw neemt deze onzekerheden weg door met u mee te denken, eerlijk advies te geven over wat wel of niet mogelijk is en duidelijkheid te bieden. Van offerte tot oplevering beantwoorden wij uw vragen voorafgaand, tijdens en na de verbouwing. We houden rekening met uw budget, maar adviseren u altijd over het gebruik van de juiste materialen. Materialen die langer meegaan, zodat u op langere termijn geld bespaart en een steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld. Van slopen tot timmerwerk, wij staan voor u klaar.

Renovatie door Donselaar Bouw.

Een huis of bedrijfspand laten renoveren is een verandering waar veel bij komt kijken. Donselaar Bouw neemt u mee in dit proces en adviseert u over maatwerk en het behouden van de stijl van de woning of het bedrijfspand. Wij renoveren grote woningen of bedrijfspanden, maar staan ook voor u klaar als het gaat om een kleinere klus of volledig nieuwbouwproject. Iedere renovatie verdient onze volledige aandacht en vakkundigheid. Het team van Donselaar Bouw heeft dan ook een passie voor renoveren, wat u terug ziet in het resultaat.

Renovatie van onder andere: Woningen – Bedrijfspanden – Kerken – Kantoren – Restaurants

Nieuwsgierig naar onze verbouw en renovatie projecten?

Velen zijn u al voorgegaan! Bekijk onze afgeronde projecten om een beeld te krijgen van ons werk. Bedrijfspanden, dakkapellen, totale verbouwingen, niks is te gek!

Offerte aanvragen? Wij helpen u graag verder.

Een vakkundig en professionele verbouwing, daarvoor kunt u terecht bij Donselaar Bouw in Waddinxveen.