010 - 307 68 80 Bergschenhoek
010 - 307 68 80 Bergschenhoek
Wij zoeken collega's!

Over ons

Ons vakkundige team staat voor u klaar!

Wij zijn donselaar bouw, een betrokken aannemersbedrijf uit Bergschenhoek en werkzaam in de regio. Waar we in 2012 begonnen in Waddinxveen, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf waar; deskundigheid, betrokkenheid en vakkennis centraal staat. Ons team bestaat momenteel uit vier collega’s op kantoor in Bergschenhoek en een team van ca. 10 toegewijde vakmensen op locatie.

Ons team heeft jarenlange ervaring, oog voor details, communiceert helder en via korte lijnen. Wij begrijpen als geen ander dat een verbouwing of renovatie veel onzekerheid met zich meebrengt. Die onzekerheid willen wij wegnemen door eerlijk advies te geven, helder en duidelijk te vertellen waar u aan toe bent en het werk uit handen te nemen. Bespaar tijd en vertrouw op de technieken en het vakwerk wat u mag verwachten van een aannemersbedrijf. Wilt u echt weten hoe wij werken? Bekijk dan ook de Google Reviews van onze klanten. Bekijk dan ook de Google Reviews van onze klanten.

Donselaar Bouw door de jaren heen

2012
Start donselaar bouw VOF ingeschreven bij KVK!
donselaar bouw 2012 1

Oprichting en inschrijving donselaar bouw V.O.F. bij de KvK.

2016
Het eerste personeelslid is een feit!
Aannemer Waddinxveen

Het eerste personeelslid is een feit!

2018
Van thuiskantoor naar een kantoor bij de werkplaats, dit maakt de betrokkenheid en communicatie op de werkvloer beter en efficiënter.
donselaar kantoor

Van thuiskantoor naar een kantoor bij de werkplaats, dit maakt de betrokkenheid en communicatie op de werkvloer beter en efficiënter.

2020
Een professionaliseringsslag! Donselaar VOF wordt Donselaar BV.
donselaar bouw 2021

We groeien uit ons kantoor, we hebben meer werkplekken nodig en daarbij willen we ook klanten ruimte geven om ons te bezoeken. We verbouwen intern en realiseren een groter kantoor. Donselaar Bouw V.O.F. wordt Donselaar Bouw B.V., we blijven groeien en ook de projecten worden steeds groter.

2021
We blijven groeien! 4 collega’s op kantoor en maar liefst 10 buiten!
donselaar bouw 2020

Op dit moment bestaat ons team uit 3 collega’s op kantoor, 10 collega’s buiten en nog diverse vaste onderaannemers waar we veel mee samenwerken.

2023

Offerte aanvragen? Wij helpen u graag verder.

Een vakkundig en professionele verbouwing, daarvoor kunt u terecht bij Donselaar Bouw in Waddinxveen.