010 - 307 68 80 Bergschenhoek
010 - 307 68 80 Bergschenhoek
Wij zoeken collega's!

Timmerwerk

Timmerwerk op maat? Wij adviseren en verzorgen voor ieder budget.

Donselaar Bouw is specialist in timmerwerk! Wij adviseren u over maatwerk en zorgen ervoor dat de stijl van uw woning behouden blijft. Veel maken wij op maat in onze werkplaats zodat we het alleen nog maar hoeven te plaatsen op locatie. Het team van Donselaar Bouw bestaat uit vakmensen wat terug is te zien in ons timmerwerk. Van trappen, kozijnen tot nieuwe daken, wij timmeren op maat.

Timmerwerk voor onder andere: Woningen – Bedrijfspanden – Kerken – Kantoren – Restaurants

Duurzaam timmerwerk.

Bij Donselaar Bouw kunt u erop vertrouwen dat het timmerwerk voor een langere tijd mee gaat. Wij gebruiken namelijk kwalitatieve duurzame materialen bij iedere verbouwing wat zorgt voor besparing van geld op langer termijn. Donselaar Bouw zorgt ervoor dat u jaren woonplezier heeft, of het nu gaat om een grote of kleine nieuwbouw klus, wij helpen u graag!

 

Timmerwerk op maat.

Donselaar Bouw, onderscheidt zich niet alleen door de realisatie van hoogwaardige bouwprojecten, maar ook door de integratie van maatwerk timmerwerk en interieurbouw in hun dienstverlening.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een op maat gemaakte keuken, het bouwen van ingebouwde kasten of het vervaardigen van maatmeubilair, Donselaar Bouw zet zich in om aan al uw wensen te voldoen.

Nieuwsgierig naar onze timmerwerk projecten?

Velen zijn u al voorgegaan! Bekijk onze afgeronde projecten om een beeld te krijgen van ons werk. Bedrijfspanden, dakkapellen, totale verbouwingen, niks is te gek!

Offerte aanvragen? Wij helpen u graag verder.

Een vakkundig en professionele verbouwing, daarvoor kunt u terecht bij Donselaar Bouw in Waddinxveen.