010 - 307 68 80 Bergschenhoek
010 - 307 68 80 Bergschenhoek
Wij zoeken collega's!

Nieuwbouw

Nieuwbouw? Ervaren vakmensen realiseren uw wens.

Wanneer u in het bezit bent van een kavel en een woning of bedrijfspand wilt laten bouwen kies dan voor Donselaar Bouw! Het team van Donselaar Bouw heeft jarenlange ervaring, is vakkundig en heeft een vast team wat maatwerk levert en het pand van uw dromen realiseert. Daarnaast hebben wij nauw contact met gespecialiseerde onderaannemers wat zorgt voor een totaal resultaat naar uw wensen.

Soorten nieuwbouw: Woningen – Bedrijfspanden – Garages – Kantoren

Dé aannemer in Waddinxveen voor nieuwbouwprojecten.

Een nieuwbouwproject is al spannend genoeg. Door onze jarenlange ervaring met nieuwbouw, verbouw en timmerwerk weten wij waar rekening mee gehouden moet worden en ontzorgen wij u graag door onze service en werkwijze. Het team van Donselaar Bouw houdt van korte lijnen en net als u, niet van onverwachte verrassingen. Daarom zetten we tijdens een kennismakingsgesprek al uw wensen en eisen op een rij, zodat er een eerlijk advies en een heldere offerte gegeven kan worden.

Nieuwsgierig naar onze nieuwbouw projecten?

Velen zijn u al voorgegaan! Bekijk onze afgeronde projecten om een beeld te krijgen van ons werk. Bedrijfspanden, plaatsen van complete dakkapellen, totale verbouwingen, niks is te gek!

Offerte aanvragen? Wij helpen u graag verder.

Een vakkundig en professionele verbouwing, daarvoor kunt u terecht bij Donselaar Bouw in Waddinxveen.