010 - 307 68 80 Bergschenhoek
010 - 307 68 80 Bergschenhoek
Wij zoeken collega's!

Stap 1:

Laat via de website of per e-mail uw wensen en informatie weten. Dit kan gemakkelijk via ons contactformulier of per e-mail naar info@donselaarbouw.nl. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op om een adviesgesprek te plannen bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Stap 2:

Tijdens het adviesgesprek denken wij mee over de te realiseren plannen en geven we u zo goed mogelijk advies. Hierin staat centraal dat we zoveel mogelijk willen aansluiten bij uw wensen. Er zijn veel verschillende bedrijven die dezelfde diensten of producten aanbieden, daarom vinden wij het belangrijk om kennis te maken. Hierin zult u zien waarom u bij ons aan het juiste adres bent. Wij staan voor kwaliteit, duidelijke communicatie en een goede service.

Stap 3:

Vond u het een prettig gesprek en zou u van ons een officiële offerte willen ontvangen? Dat kan, wij willen u graag een maatwerk offerte aanbieden.

Stap 4:

Wanneer u akkoord geeft op de offerte, gaan wij voor u aan de slag! Wij zullen de werkzaamheden inplannen en u zoveel mogelijk meenemen in het voorbereidingsproces. Heeft u nog vragen? Neem dan vooral contact op, onze medewerkers staan u graag te woord.