hoogwaardig timmerwerk
van A tot Z
projecten
OFFERTE AANVRAGEN

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Van basis tot zeer luxe

Home > Badkamer verbouwen

Een vakkundige en professionele badkamer verbouwing: ook daarvoor kunt u terecht bij Donselaar Bouw in Waddinxveen en omstreken. Wij zijn een vakkundige, gespecialiseerde aannemer die voor u klaar staat op het gebied het verbouwen van uw badkamer of toilet.

Badkamer laten verbouwen

Zoekt u een strakke of juist een landelijke badkamer? Wij adviseren u graag en zorgen voor de complete verbouwing van uw badkamer. Vanaf het ontwerp tot de realisatie, u kunt op ons rekenen.
  • Badkamer
  • Toilet
  • Aangepast wonen
Badkamer verbouwen Waddinxveen

Een badkamer op maat

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in het verbouwen van uw badkamer, kunt u bij Donselaar Bouw uit Waddinxveen terecht. Hierbij adviseren we u graag over het juiste materiaal en zorgen we voor aansluiting bij de stijl van uw huis. 

 
Ons personeel staat voor vakmanschap en dat ziet u ook terug in onze verbouwingen. Wilt u een badkamer die volledig voldoet aan uw wensen? Wij adviseren u graag en maken en plaatsen we deze op een professionele manier. Wilt u hier meer over weten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met Jan of Martijn.
Betaalbaar maatwerk

Badkamer laten renoveren

Duurzaam een badkamer verbouwen

Eindelijk heeft u de beslissing genomen. U gaat de badkamer laten verbouwen. Maar wat nu?

In sommige gevallen hakt u als huiseigenaar de knoop door om in hun huidige woning te blijven. Wanneer u weet dat u zich niet op hoeft te maken voor een verhuizing laat dat ruimte over voor een verbouwing van bijvoorbeeld de badkamer. Wij helpen u graag op weg.

Bij Donselaar Bouw kunt u er met een gerust hart op vertrouwen dat de badkamer na de verbouwing weer voor lange tijd mee gaat.

Het maakt ons niet uit of het nu draait om een grote badkamer of om een wat kleinere badkamer. Iedere opdracht behandelen we met dezelfde deskundige aandacht. 

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel mij terug