hoogwaardig timmerwerk
van A tot Z
projecten
OFFERTE AANVRAGEN

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Geheel naar wens met het beste advies

Home > Nieuwbouw

U heeft een kavel grond en wilt hier complete nieuwbouw van een woning of een bedrijfspand? Van Donselaar geeft u graag vakkundig advies, een scherpe offerte en het perfecte eindresultaat. Met onze jarenlange ervaring, vakmanschap en traditionele werkwijze gecombineerd met een vast team van ervaren vakmensen realiseren wij uw droomhuis. Waar nodig worden wij ondersteund door diverse onderaannemers met eigen specialiteiten en vakmanschap.

Nieuwbouw

 We adviseren u graag en verzorgen het gehele traject van de nieuwbouw van A tot Z. Bent u op zoek naar de beste aannemer voor het realiseren van uw nieuwbouw? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
  • Woning
  • Bedrijfspand
  • Garage
  • Kantoor
Nieuwbouw in Waddinxveen

Op maat gebouwd door Donselaar Bouw

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in nieuwbouw, kunt u bij Donselaar Bouw uit Waddinxveen terecht. Hierbij adviseren we u graag over het juiste maatwerk en sluiten we aan bij de stijl van uw dromen. 

 
Ons personeel staat voor vakmanschap en dat ziet u ook terug in onze projecten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met Jan of Martijn.

Wij hebben de verbouwing van begin tot einde meegemaakt en wij hebben met bewondering gekeken naar de inzet van Jan Donselaar. Kort samengevat, hij weet wat hij doet, werkt erg hard en doet dit netjes en met plezier. Echt een vakman dus.

Jeff Stassen
Waddinxveen
Professioneel en betrouwbaar

Nieuwbouw in Waddinxveen

Woning of kantoor laten bouwen

Dé aannemer in Waddinxveen voor nieuwbouwprojecten

U kunt bij Donselaar Bouw terecht als u een aannemer zoekt voor een verbouwing van een bestaande woning of bedrijfspand. Maar ook voor een nieuwbouw woning of nieuw bedrijfspand kunnen wij voor u aan de slag. Tijdens een kennismakingsgesprek zetten wij graag alle wensen en eisen op een rij om een passende offerte uit te kunnen brengen.

Onze ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring als aannemer in de nieuwbouw. Wij weten waar we rekening mee moeten houden en welke werkzaamheden komen kijken bij het bouwen van een nieuwbouw woning of bedrijfspand.

Ook bij nieuwbouw geldt voor ons dat het persoonlijke contact heel belangrijk is. Wij houden van korte lijnen en geen onverwachte verrassingen.

Bij nieuwbouw werken wij net zo nauwkeurig en zorgvuldig als bij ieder ander project, wij gaan alleen voor de allerbeste kwaliteit.

Meer weten over onze werkwijze?

Als u meer informatie wilt over de manier waarop wij als aannemer in de nieuwbouw te werk gaan, neem dan direct contact met ons op. Wij vertellen u graag in een vrijblijvend gesprek wat de mogelijkheden zijn.

Bel mij terug