hoogwaardig timmerwerk
van A tot Z
projecten
OFFERTE AANVRAGEN

Renovatie

Renovatie

Maatwerk op de millimeter

Home > Renovatie

Een vakkundige en professionele renovatie: ook daarvoor kunt u terecht bij Donselaar Bouw in Waddinxveen en omstreken. Wij zijn een betrouwbare, gespecialiseerde onderneming die voor u klaar staat op het gebied van een huis of bedrijfspand renoveren.

Alle soorten renovaties

We adviseren u graag en zorgen voor de gehele renovatie van uw huis. We renoveren onder andere de keuken, het toilet of badkamer.
 
Op zoek naar de beste aannemer voor een renovatie? Neem dan direct contact met ons op.
  • Woning
  • Bedrijfspand
  • Kerk
  • Kantoor
  • Restaurant
Renovatie Donselaar Bouw Waddinxveen

Op maat gerenoveerd door Donselaar Bouw

Klanten melden zich bij ons voor een renovatie van hun huis. Uw gezin breidt zich uit of u wilt een kantoor aan huis. Renoveren lijkt een verandering waar veel bij komt kijken. Met onze passie voor het renoveren zien we al snel in hoe we te werk moeten gaan om iedere renovatie tot een goed einde te brengen.
 
Wanneer u op zoek bent naar een specialist in het renoveren van uw huis, kunt u bij Donselaar Bouw uit Waddinxveen terecht. Wij adviseren u graag over het juiste maatwerk en behouden de stijl van uw woning. Wij maken bijvoorbeeld zelf de kozijnen op maat in onze werkplaats en plaatsen deze kant en klaar voor u.
 
Ons personeel staat voor vakmanschap en dat ziet u ook terug in alle renovaties. Wilt u liever een aanbouw aan uw huis? Ook hierbij adviseren we u en maken en plaatsen we deze op een professionele manier. Wilt u hier meer over weten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met Jan of Martijn.

Renovatie gehad aan ons kantoorpand beplaten van de zolderverdieping, het vervangen van 2 keukens, vervangen van alle stroompunten in het hele pand, onderhouden van de eiken vloeren. Het hele pand is van binnen helemaal opgeknapt in een hele moderne look.

Uitvoering door Donselaar Bouw. Twee samenwerkende broers, meedenkend met betrekking tot eventuele problemen. Adviserende rol en een onderhoudende rol. Hebben meegedacht over duurzaamheid.

Fanny Hofman
Boskoop
Snel en betaalbaar

Huis of bedrijfspand laten renoveren

Woning of kantoor duurzaam renoveren

Om uiteenlopende reden kan het nodig zijn om een huis renoveren.

In sommige gevallen hakt u als huiseigenaar de knoop door om in hun huidige woning te blijven. Wanneer u weet dat u zich niet op hoeft te maken voor een verhuizing laat dat ruimte over voor een renovatie in eigen huis. Huurt u een kantoor maar ziet u tegen de renovatie op? Wij helpen u graag op weg.

Bij Donselaar Bouw kunt u er met een gerust hart op vertrouwen dat het gerenoveerde deel van uw woning of bedrijfspand weer voor lange tijd mee gaat.

Het maakt ons weinig uit of het nu draait om een grote opdracht of om een wat kleinere klus. Iedere opdracht behandelen we met dezelfde deskundige aandacht. Vooral na vele jaren woonplezier of afbetaling van de hypotheek ligt het voor de hand om het huis met alle zorg te onderhouden.

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel mij terug