hoogwaardig timmerwerk
van A tot Z
projecten
OFFERTE AANVRAGEN

Timmerwerk Waddinxveen

Timmerwerk Waddinxveen

Gespecialiseerde timmermannen

Home > Timmerwerk Waddinxveen

Op zoek naar een vakkundige timmerman? Donselaar Bouw is gespecialiseerd in diverse soorten houtbewerking. Wij adviseren u graag over het juiste maatwerk en zorgen voor timmerwerk wat aansluit bij de stijl van uw woning.

Voor al uw timmerwerk op maat

Een timmerman nodig? Wij geven u graag vakkundig advies over de beste houtsoorten. Heeft u een plan? Samen met ons inzicht komen wij tot de beste houten producten.

Voor ieder budget leveren wij passend maatwerk. 

  • Woning
  • Bedrijfspand
  • Kerk
  • Kantoor
  • Restaurant
Timmerman Waddinxveen

Timmerwerk door Donselaar Bouw

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in timmerwerk, kunt u bij Donselaar Bouw uit Waddinxveen terecht. Hierbij adviseren we u graag over het juiste houten maatwerk en kijken we naar de stijl van uw huis. Wij maken bijvoorbeeld zelf de kozijnen in onze werkplaats en plaatsen deze kant en klaar voor u.

 
Ons personeel staat voor vakmanschap en dat ziet u ook terug in ons timmerwerk. Wilt u een nieuwe trap in uw huis of zoekt u een nieuw dak voor uw schuur? Ook hierbij adviseren we u en maken en plaatsen we deze op een professionele manier. Wilt u hier meer over weten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met Jan of Martijn.
Vakkundig en betaalbaar

Allround timmerwerk voor bedrijven en woning eigenaren

Duurzaam timmerwerk in Waddinxveen

Om uiteenlopende reden kunt u op zoek zijn naar een timmerman.

In sommige gevallen hakt u als huiseigenaar de knoop door om in hun huidige woning te blijven. Wanneer u weet dat u zich niet op hoeft te maken voor een verhuizing laat dat ruimte over voor een verbouwing in eigen huis. Huurt u een kantoor maar ziet u tegen de verbouwing op? Wij helpen u graag met al het timmerwerk.

Bij Donselaar Bouw kunt u er met een gerust hart op vertrouwen dat het verbouwde deel van uw woning of bedrijfspand weer voor lange tijd mee gaat.

Het maakt ons weinig uit of het nu draait om een grote opdracht of om een wat kleinere klus. Iedere timmeropdracht behandelen we met dezelfde deskundige aandacht. Vooral na vele jaren woonplezier of afbetaling van de hypotheek ligt het voor de hand om het huis met alle zorg te onderhouden. 

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel mij terug